مشاوره بورسیه - صادق مزیدی

مشاوره بورسیه

توجه : کلیه اطلاعات ارسالی از طرف شما بصورت محرمانه محافظت خواهد شد و به هیچ عنوان بدون اجازه صاحب ایده در اختیار غیر قرار نخواهد گرفت

در جریان هستید یکی از مهمترین اهدافی که امرزوه در دنیا جوانان دنبال می کنند ، مهاجرت علمی همراه با پذیرش، ارتباط با دانشگاه ها، شرکت ها و مراکز علمی معتبر و ساپورت مالی در بهترین دانشگاه یا شرکت می باشد که انجام این موضوع در راستای هدف، علاقه و رشته تحصیلی می تواند مهمترین اتفاق زندگی هر فردی باشد. ما اینجاییم که با آشنایی با قوانین و آموزش های عملی و تئوریمان به شما کمک کنیم که این مسیر را براحتی طی کنید و شما را برای پذیرش در بهترین مکان برای بورسیه در دانشگاه ها و شرکت های معتبر برای پیدا کردن شغل آماده خواهیم کرد.

به دلیل اینکه گرفتن بورسیه در بهترین دانشگاه ها و پیدا کردن شغل ایده آل نیاز به اقدام و ارتباط با افرادی است که در راستای هدف زندگی شما و همسو با تفکر و مهارت های شما می باشد، پکیج های آموزشی به شما آموزش می دهد که چطور براحتی این افراد را در سراسر دنیا پیدا کنید و با ارتباطی قوی با آنها همکار و هم دانشگاهی شوید .

ایا با سرچ کردن فارسی یا انگلیسی در گوگل می توانید همه افراد در راستای هدف و رشته تحصیلی و هدف دانشگاه را پیدا کرد و ارتباط برقرار نمود!

شما به کمک سرچ های classification و ارتباط با بانک های فکری 168 کشور دنیا و اطلاعات کلیه دانشگاه ها به راحتی نزدیک ترین افراد در راستای هدف زندگی را پیدا خواهید کرد. و نحوه ارتباط با آنها در مرحله اولیه و اینکه چطور یک پروژه علمی را با استاد مقابل تعریف کنید که استاد از بار علمی شما اطلاع پیدا کند و عاشق تفکر شما گردد و بتوانید با ساپورت مالی پذیرش بگیرید را آموزش خواهید دید.

یکی دیگر از نکته های اساسی در گرفتن بورسیه تعریف کردن پروژه در راستای اهداف دانشگاه و تصویب هایی که در هیئت علمی دانشگاه تعریف می شود می باشد  که چطور از این پروژه ها اطلاع داشته باشیم کدام پروژه در راستای هدف ماست و کدام استاد هم فکر شماست و چه فرمتی و همراه با چه اطلاعاتی به چه صورت در کمتر از 3 ماه با آنها شروع به کار کنید تا بتوانید بورسیه خود را صد درصد در کنار آنها اخذ کنید.

رمز موفقیت شما پیدا کردن اشخاص هم فکر در دانشگاه ها و اطلاع از برنامه هایی که دانشگاه برای آنها پیاده کرده است و ارتباط کاری و پروژه ها و نشان دادن خود به عنوان یک فرد هم  هدف و دارای دانش در آن زمینه می باشد. . اساتید در دانشگاه هابسیار علاقه مند هستند که خود شخص با انها در ارتباط باشد تا از اطرف شخص دیگری معرفی گردد.همه این روش ها و فرمول ها در پکیج های ما و آموزش های ما به صورت کاملا عملی آموزش داده شده است.

یک نکته اساسی! تنها کسی که می تواند به شما کمک کند فقط و فقط خود شما هستید ! باور کن که میتوانی باور کن که لیاقتش را داری ما به شما کمک خواهیم کرد.