سوالات متداول - صادق مزیدی

سوالات متداول

سوالات متداول ( Frequently Asked Questions ) که به اختصار به آن FAQ گفته می شود.
1جشنواره های داخلی اختراعات کدام هستند؟
خوارزمی و جابربن حیان و.. که کافیست در گوگل سرچ کنید : جشنواره های داخلی اختراعات
2ازثبت اختراع چگونه میتوانم درامد کسب کنم؟
با ارتباط گرفتن با شرکت ها و پذیرش توسط انها میتوانید اختراعتان را به آنها بفروشید یا اینکه به شرکت ها ایده خود را بفروشید یا اینکه اختراعتان را تولید کنید وسپس آن را بفروشید. پس به سه روش: 1) اختراعتان را کامل به شرکت انتقال دهید و ان را بفروشید 2) بصورت شراکتی با کمپانی ها اختراعتان را بفروشید 3 ) با شرکت ها قرار داد ببندید که برای یک مدت خاص مثلا ده سال این اختراع را تولید کنید.
3ایا مقاله ی پایان نامه را میتوانم پتنت کنم؟
قبل از اینکه مقاله را انتشار دهید میتوانید آن را ثبت اختراع کنید.
4با ثبت اختراع میتوانم مهاجرت کامل داشته باشم؟
صد در صد !!! البته در صورتیکه اختراع شما را یک مرکز تجاری، شرکت، کمپانی و دانشگاه (LLP,LLC,CO,LTD) بپذیرند و کمک کنند اختراعتان اجرا شود یا اختراعتان در پارک علم وفناوری یا مرکز رشد و تحقیقات پذیرش شود.
5چطور میشود یک اختراع را براورد هزینه کرد؟
20 درصد سود سه سال فروش + هزینه های ساعت کار نیروی تخصصی و نیروی عادی + هزینه ساخت نمونه اولیه یا در کل 30 درصد سود سه سال فروش که هزینه های ثابت و متغیر حساب میشود تعداد براورد فروش هم نسبت به محصولات مشابه در بانک های ای بِی و امازون بررسی میشود که چقدر فروش رفته و 30 درصد حساب میشود و بدست میاید.
6برای فروش اختراع چه شرایطی لازم است؟
باید یک ایده ی ملموس و نواور و کاربردی و غیر بدیعی داشته باشید وطرح آن از نظر نرم افزاری تایید شده باشد یا نمونه اولیه آن را ساخته باشید و سند ثبت اختراع داشته باشید.
7ایا میتوانم حق مالکیت یک اختراع را بخرم و از امتیازش استفاده کنم؟
زمانیکه یک اختراع را میخرید دیگر بعنوان مخترع نیستید و وقتی سند تغییر میکند ، به عنوان مالک در پشت سند زرکوبی میشود ( انتقال بعد از ثبت) و اگر میخواهید از امتیازش استفاده کنید باید مخترع هم باشید یعنی از اول اظهارنامه به اسم شما ثبت شده باشد یا اینکه تا قبل از استعلام اظهارنامه، آن را تغییر دهید. بستگی دارد از چه امتیازی میخواهید استفاده کنید؟ مثلا برای فروش که اشکالی ندارد اما برای امتیاز علمی باید مالک هم باشید.
8ایا شرکت شما صفر تا 100 ثبت اختراع را انجام میدهد؟
بله ! ولی برای ثبت داخلی به افراد حقیقی ( افراد عادی) به کمک آموزش هایی که در سایت قرار داده شده کمک میکنیم مراحل ثبت را انجام دهند و برای افراد حقوقی ( شرکت ها و...) طی یک قرارداد ثبت ملی انجام میشود. ثبت بین المللی چه شخصی چه حقوقی انجام می شود
9ورود به نمایشگاه های بین المللی اختراع چه امتیازاتی دارد؟
امتیاز شرکت در نمایشگاهها در معرض دید قرار دادن اختراعات برای افرادی ست که بدنبال فرصت سرمایه گذاری هستند . یک مزیت دیگر هم دارد که میتوانید یک سفر خارج از کشوری رفته باشید و تفریح کنید!!!!
10نحوه ورود به نمایشگاه های بین المللی اختراعات چگونه است؟
در سایت فدراسیون اختراعات ایران یا همان سایت نمایشگاه های بین المللی اختراعات سایت نمایشگاه ها وجود دارد که فرم پذیرش نمایشگاه را پر میکنید و ارسال میکنید و از نمایشگاه دعوت نامه برایتان ارسال میشود وبه سفارت میروید و ویزا میگیرید.
11ثبت اختراع بصورت گروهی امکان پذیر است؟ چگونه تقسیم سهم کنیم؟
بله و مالکیت درصد میخورد ولی اختراع درصد نمیخورد و توافقی میتوانید 100 درصد امتیاز را بین افراد گروه تقسیم بندی کنید.
12یک اختراع که هنوز به ثبت نرسیده است را میشود به سرمایه گذار نشان داد و فروخت؟
بله و راه قانونی اینست که شما قرار داد عدم افشا را امضا کنید و خلاصه ای از اختراع را به سرمایه گذار توضیح دهید و بعد از قبول همکاری و امضای قرار داد عدم افشا ، کامل ایده را توضیح دهید. اما توصیه میشود ابتدا ثبت پتنت انجام دهید.
13برای فروش اختراع ، مخترع قیمت را تعیین میکند یا خریدار و سرمایه گذار؟
برای فروش اختراع قیمت طبق قانون تعیین میشود (30 درصد سه سال فروش) ولی بیشتر به صورت توافقی انجام میشود که سرمایه گذار یا خریدار چقدر به اختراع شما علاقه دارند. حتما برای اینکه از قیمت اختراع خود با خبر باشید و سرتان کلاه نرود با دفاتری همچون دفاتر ما ( شرکت پله های امید دانش) مشورت داشته باشید.
14مالکیت معنوی تا چند سال از ثبت اختراع داخلی ما حمایت میکند؟
تا 20 سال حمایت میکنند و باید سالانه حق ثبت را پرداخت کنید.
15تا چند سال از ثبت بین المللی اختراع ما حمایت میشود؟
بستگی به کشور دارد. از 15 تا 20 سال متغییر است بدین صورت که در ابتدا 18 ماه حق مالکیت به شما میدهند و درصورتی که به تجاری سازی رسیدید ، تا 15 الی 20 سال از اختراعتان محافظت میشود و باید سالانه حق ثبت را پرداخت کنید.
16ایده پردازی یعنی چه؟
ایده پردازی یعنی اینکه در راستای تخصص و هدف کاری خودمان هر روز برای حل کردن مشکلات وبالا بردن کیفیت و جذب مشتری، ایده هایی را از ذهن خودمان و کارکنانمان استخراج کنیم تا همیشه در راستای کار و اهدافمان برترین باشیم. ایده پردازی مهمترین اصل زنده ماندن کسب و کار است.
17اگر ایده نداشته باشیم چه کار کنیم؟
اگر ایده نداشته باشیم حتما موضوع هایی در وجود ما هست که به آنها علاقه داریم. با جستجوی تخصصی در 167 بانک فکری دنیا می تونیم یک عالمه خدمات و ایده در راستای علایقمان استخراج کنیم که با بررسی این ایده ها و دادن نظر نوآورانه میتونیم ایده های جدیدی برای راحت تر کردن کارهای روزمره، ساخت ابزارآلات و دستگاه های جدید،کاهش هزینه های تولید و هزینه های جانبی پیدا کنیم. به این میگن ایده و ایده پردازی.
18چگونه امنیت ایده ها را حفظ کنیم؟
زمانی که به این نتیجه رسیدیم که ایده ما قابل اجرا و نوآور است، باید آن را در بانک مالکیت فکری کشوری که قصد داریم تولید، فروش و پخش اختراعمان را در آنجا انجام دهیم به ثبت برسانیم و یا اینکه برای ارائه به سازمان ها، قرار داد عدم افشا ببندیم.
19چگونه متوجه شویم که ایده ما تکراری است؟
با جستجوی کلمات کلیدی در بخش Classification search در چند مورد از 167 بانک مالکیت فکری دنیا و مطالعه اطلاعات اختراعات ثبت شده شامل ادعانامه، شرح ، توصیف ، نقشه ها و مقایسه این اطلاعات با ایده خودمان متوجه می شویم که مشابه ایده خودمان به ثبت رسیده است یا نه.
20آیا تاکنون شما ایده های خود را با قیمت بالا فروخته اید؟
بله چند اختراع در این زمینه است که بنده هم مالک آنها بوده و هم به عنوان کارشناس تجاری سازی آن اختراعات فرایند فروش آنها را انجام داده ام. از جمله: 1. باکت مکانیکی جهت تخلیه و بارگیری مواد فله 2.نان رنگی گیاهی 3.دستگاه لپن سوپاپ سرسیلندر 4. دستگاه فیزیوتراپی تقویت انگشتان دست 5.دستگاه آزاد کننده سنگ کلیه
21آیا برای ثبت اختراع سن و سال مهم است؟
برای ثبت اختراع هیچ محدودیت سنی وجود ندارد خیلی از ایده های خوب و کاربردی را بچه های دبستانی ارائه می دهند.
22ادعا نامه اختراع چیست؟
ادعا نامه ی اختراع، اطلاعات علمی هستند که از کنار هم قرار گرفتن فرمولاسیون و مکانیزم یک اختراع استخراج می گردند. این ادعاها نسبت به مشابه خود تا تاریخ امروز نوآوری داشته به صورت ادعا نامه اصلی و وابسته نوشته می شوند.
23توصیف اختراع چیست؟
توصیف اختراع حاوی توضیحات فنی و تخصصی یک نوآوری در حال ثبت و شامل موارد زیر است: Technology field (زمینه فنی اختراعات) References or Citation (اختراعات پیشین در زمینه این اختراع) Brief Description of drawing (توضیح در مورد نقشه ها، فرمولاسیون و اجزای تشکیل دهنده اختراع) Background (پیش زمینه اختراع) Summary of the Invention(خلاصه اختراع) Detailed description of preferred embodiment (توضيحات در مورد نحوه کار اختراع و نحوه مونتاژ آن)
24آسان‌ترین روش مهاجرت در دنیا کدام است؟
آسان‌ترین روش مهاجرت در دنیا یافتن شرکت ها، دانشگاه ها و افراد هم فکر خودمان است. به گونه ای که سیاست درآمدی و پروژه های پیش روی آنها همسو با خط فکری، علایق و استعداد ماست. آن ها افراد هم هدف که دارای ذهن خلاق و ایده پرداز در راستای درآمد، خدمات و تولیدشان هستند را جذب می کنند. باید بدانیم پروژه های آنها چیست و چه افرادی در کنار آنها هستند. اطلاعات آنها را می توان در 167 بانک مالکیت فکری جهان استخراج نمود.
25اصول راه اندازی یک کسب و کار چیست؟
1_ تشخیص توانایی، علاقه و استعداد فردی. در وهله اول باید بدانیم که ما در راستای چه کسب و کاری، ایده و علاقه داریم به گونه ای که می توانیم در آن راستا خلاق و ایده پرداز باشیم و از انجام آن کار لذت ببریم. 2_ پیدا کردن ایده های پر کاربرد برای انسان ها. باید نسبت به تخصص، خدمات و کسب و کاری که داریم سراغ بخش ها و محصولاتی برویم که بیشترین کاربرد را داشته و بیشترین نیاز در جامعه در مورد آنها احساس شود. 3_ ایده، خدمات یا محصول باید نوآورانه باشد. کسب و کاری که بر پایه یک ایده است باید دارای نوآوری و خلاقانه باشد. به طوری که نسبت به مزایایی که بر رقبای خود دارد، بتواند مشتریان را به سمت خود جلب کند. 4_ایده یا محصول ما باید مشتری پسند باشد. در این رابطه از همه چیز مهم تر، کیفیت بسته بندی و تبلیغات محصول ماست.
26چگونه در مسابقات بین المللی شرکت کنیم؟
سالانه مسابقات بین المللی اختراعات درکشورهای مختلف در شاخه های متنوع برگزار می گردد. با داشتن یک ایده و اختراع ثبت شده می توانیم در این جشنواره و مسابقات شرکت کنیم. با ارسال یک ایده خلاقانه به همراه مدارک ثبتی و با یک ارائه خوب می توانیم مقام را نصیب خودمان کنیم.
27نمایشگاه بین المللی اختراعات چیست؟
نمایشگاه بین المللی اختراعات مکانی برای عرضه اختراعات برای پیدا کردن سرمایه گذار تولید، فروش اختراع و آشنا شدن با همفکران خودمان است. در آن جا غرفه ای به شما اختصاص می یابد تا شما بتوانید اختراع خود را در معرض دید بازدید کنندگان قرار دهید.
28قوانین حفاظت از حقوق مخترعین چیست؟
قوانین حفاظت از حقوق مخترعین به عنوان قوانین مالکیت فکری بیان می شود و برای هر کشور منطبق با قوانین منطقه ای آن کشور قابل اجرا است. در این رابطه چند معاهده بین المللی تحت عنوان pct وpans هم وجود دارد که کشورهای عضو این معاهده ها قوانین حفاظت از حق و حقوق مالکیت فکری مخترعین را طبق همان معاهده ها پذیرفته اند. کلید این قوانین بر روی سایت اداره مالکیت معنوی هر کشور قابل مشاهده است.
29ایده های پول ساز آینده در جهان چیست؟
ایده هایی در زمینه نرم افزار رایانه، ربات های خدماتی، داروهای گیاهی، فضاپیماها، هواپیماهای بدون سرنشین، پهپادهای مسافرکشی و خدماتی، خدمات درمانی، تکنولوژی ضبط و انتقال اطلاعات از طریق نور و لیزر به صورت آنلاین و سه بعدی و ... از جمله ایده های ثروت آفرین آینده می باشند.
30اختراعات غیرقابل ثبت کدام هستند؟
قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری مصوب سال 1386 از جمله قوانین مهم در این زمینه محسوب شده که نیاز است افراد درگیر با این موضوعات آن را حتما مطالعه کنند. در ماده 4 این قانون مواردی که از حیطه اختراع خارج بوده را معرفی می‌کند که شامل موارد زیر است: کشفیات، نظریه‌های علمی، روش‌های ریاضی و آثار هنری منابع ژنتیک و اجزاء ژنتیک تشکیل‌دهنده آنها، فرایندهای بیولوژیک تولید آنها روش‌های تشخیص و معالجه بیماران انسان و حیوان طرح‌ها و قواعد یا روش‌های انجام کار تجاری و سایر فعالیت‌های ذهنی و اجتماعی اختراعاتی که قبلا ثبت شده‌اند اختراعاتی که برخلاف قوانین عمومی جامعه و شرع تشخیص داده شوند
31ساخت ایده ی من هزینه زیادی نیاز دارد پس چگونه عملی اش کنم؟
ایده ابتدا طراحی و برنامه نویسی کامپیوتری ( اتوکد و...) وهمچنین تحلیل شود سپس بدنبال سرمایه گزار بروید تا در تولید طرحتان شریک شوند و هزینه را انها بپردازند.
32چطور ایده ام را اجرا کنم؟
ابتدا ایده باید با نرم افزار های سالیدورک، کتیا و اتوکد و... طراحی و تحلیل شود و سپس پایلوت دستی ان در ابعاد کوچک باید ساخته شود و سپس نمونه نیمه صنعتی آن را را درست میکنیم و تستش میکنیم و بعد نمونه صنعتی را میسازیم. طرح در مرحله ی طراحی و انالیز یا نمونه دستی و صنعتی آن قابل فروش است.
33پس اجرا کردن ایده باید حتما ثبتش کنیم؟
ایده قبل از اجرایی کردن ثبت میشود! ایده به ذهن میرسد بعدش در دنیا بررسی میکنیدکه ثبت شده یا نه؟ همچنین بررسی میکنید نواورانه و کاربردی است یا نه و بعد در مرحله ی طراحی کامپیوتری آن را ثبت میکنید.
34فقط با ثبت داخلی اختراعم را میتوانم بفروشم؟
شما بدون ثبت هم حتی میتوانید ایده خود را بفروشید و ثبت مثل شناسنامه ایده ی شماست و به آن هویت میبخشد و از حق مالکیت شما محافظت میکند و نمیگذارد طرح شما توسط افراد سود جو دزدیده شود! پس بدون ثبت هم میتوانید اختراعتان را بفروشید اما اگر دیگران بدون رضایت شما از طرحتان استفاده کردند و کپی برداری کردند آن وقت کاری از دستتان بر نمی اید چون ثبت نکردید وهمچنین ثبت داخلی یعنی از ایده شما در محدوده کشور ایران محافظت میشود.
35 ثبت ایده چه تسهیلاتی دارد؟
ثبت ایده تسهیلات خاصی ندارد و در زمان هایی که توصیف و ادعانامه نوشته شد با مرکز تحقیقات مربوط به رشته ای که روی آن کار کردید وارد مذاکره شوید و ببینید برای طرح های پژوهشی شان چه تسهیلاتی در نظر گرفته اند. معاونت فناوری ریاست جمهوری هم به شما کمک می کند.
36هزینه ثبت داخلی چقدر است؟
در کل کمتر از 700 هزار تومان است. به این سایت مراجعه شود
کلیک کنید
37با ثبت PCT اختراعم در چه کشور هایی ثبت میشود؟
به سایت زیر مراجعه شود: https://patentscope.wipo.int/search/en/advancedSearch.jsf
38ثبت مادرید چیست ( ثبت بین المللی برند)؟
در گذشته اشخاص حقیقی و حقوقی برای ثبت بین المللی برند خود باید برند را به صورت جداگانه در تک ­تک کشورهای موردنظر خود ثبت میکردند.برای همین ملزم به ترجمه مدارک مورد نیاز به زبان تمام کشورهای مدنظر و پرداخت هزینه های بسیار می شدند تا اینکه برخی از کشورهای عضو کنوانسیون پاریس برای رفع این مشکل ها طی تشکیل یک اتحادیه، سیستم ثبت برند مادرید را تصویب کردند. سیستم ثبت مادرید شامل موافقتنامه مادرید، پروتکل مرتبط با آن و آیین نامه ای متشکل از موافقتنامه و پروتکل است. مزایا: ثبت برند در تمام یا تعدادی از کشورهای عضو سیستم مادرید فقط با ارائه یک تقاضانامه ، تسریع و تسهیل روند ثبت بین المللی برند ،کاهش هزینه ثبت بین المللی برند ،اعمال آسان تغییرات ایجاد شده در برند در سطح بین المللی
39PCT چیست؟
پیمان همکاری ثبت اختراع یا «PCT»، یک معاهده چندجانبه میباشد که در سال ۱۹۷۰ میلادی در واشنگتن به تصویب رسید و از سال ۱۹۷۸ به اجرا در آمده و تعداد اعضای این پیمان، در حال حاضر به ۱۵۲ عضو است. ایران در تاریخ ۱۲ مهر سال ۱۳۹۲، رسماً به‌عنوان عضو ۱۴۸ام به معاهده ثبت اختراع ملحق شد که گامی مهم برای رفع موانع پیش روی نوآوران داخلی است. این پیمان، توسط سازمان جهانی مالکیت فکری اداره شده است. مقر آن در ژنو سوئیس است. توسط PCT، می‌توان تسهیلاتی برای اخذ حفاظت از اختراعات و دستاوردهای فناورانه در تمامی کشورهای عضو این پیمان به دست آورد. درخواست ثبت اختراع با PCT ، به معنی عدم نیاز به طی کردن مراحل ثبت ملی اختراع در دفاتر پتنت نیست و صرفاً از طریق آن، می‌شود رویه‌ها را در فاز بین‌الملل، اسان کرد. اسامی 10 شرکت فناور دارای بیشترین پرونده «PCT» در سال ۲۰۱۷ : هوآووی، ZTE، اینتل، میتسوبیشی، کوآلکام، ال‌جی، BOE Technology Group، سامسونگ، سونی و اریکسون جالب است بدانید فناوری‌های کامپیوتری با ۱۹۱۲۲ پرونده در رده نخست است! همچنین ده کشور اول این فهرست کشور های آمریکا، چین، ژاپن، آلمان، کره جنوبی، فرانسه، بریتانیا، سوئیس، هلند و سوئد میباشند. در خبرنامه با نام«PCT Newsletter» آخرین فهرست از کشورهای عضو، گزارش جلسات بین‌المللی درباره این معاهده، آخرین اصلاحات در قوانین و دستورالعمل‌ها، آمار استفاده از «PCT» در حوزه‌های گوناگون فناوری و... را میتوانید دنبال کنید. فرآیند «PCT»دو مرحله دارد که شروع ان با درخواست ثبت یک پرونده بین‌المللی است و با توجه به اولویت و تصمیم متقاضی، می‌تواند به تعدادی پتنت گرنت شده در دفاتر ثبت اختراع ملی و یا منطقه‌ای به پایان برسد. فاز بین‌المللی: 5 مرحله دارد: سه مورد اول آن، خودکار اجرا می‌شود. 1) آماده‌سازی و ثبت درخواست از سوی متقاضی و پردازش آن از سوی دفتر دریافت‌کننده درخواست 2) ایجاد یک گزارش جستجوی بین‌المللی و ثبت اظهارات یکی از مقامات و متخصصین جستجوی بین‌المللی 3) درخواست مذکور همراه با گزارش جستجوی بین‌المللی، توسط وایپو انتشارمیابد. مرحله 3 نوعی ارتباط بین درخواست‌های بین‌المللی انتشار یافته قبلی و گزارش جستجوی بین‌المللی تدوین شده در مرحله 2 است که می‌تواند در بر گیرنده گزارش جستجوی بین‌المللی تکمیلی باشد.مرحله 4و5 اختیاری اند شامل : ایجاد یک جستجوی بین‌المللی تکمیلی که توسط متخصصان جستجوی بین‌المللی (اشخاصی جدا از فردی که جستجوی بین‌المللی اولیه را انجام داده) انجام می‌شود و ارزیابی اولیه بین‌المللی در مورد قابلیت پتنت شدن اختراع میباشد. بعد از به پایان رسیدن فاز بین‌المللی، متقاضی می‌تواند بر اساس درخواست بین‌المللی خود، اقدام به درخواست گرنت پتنت در دفاتر ملی یا منطقه‌ای ثبت پتنت نماید. این مرحله «فاز ملی» محسوب می‌شود و شامل برخی اقدامات خاصی میباشد که باید از طرف متقاضی انجام شود. نکته‌ : متقاضی ، خود مسئول پیگیری اعلان رسمی برای دعوتش است. این اقدامات باید در زمان مقرر انجام شود حتی اگر گزارش اولیه یا جستجوی بین‌المللی در دسترس نباشد. چون فاز ملی برای برخی از دفاتر ثبت اختراع، ممکن است قبل از فاز بین‌المللی آغاز شده باشد، هراقدام صورت گرفته در فازبین‌المللی روی پرونده‌های قبل ان تأثیری نخواهد داشت. برای ورود به فاز ملی باید: پرداخت هزینه‌های ملی (هرگونه درخواست معافیت و یا کاهش در هزینه‌های پرداختی در حیطه اختیارات دفاتر مربوطه است) _اماده‌سازی اسناد و ترجمه آن‌ها در صورت نیاز_ارائه یک کپی از درخواست بین‌المللی در صورت اعلام نیاز دفتر ثبت اختراع_ارائه نام و آدرس مخترعین (در صورتی که این اطلاعات در درخواست ثبت‌شده در فاز بین‌المللی وجود نداشته باشد) جزئیات اقدامات لازم و محدودیت‌های زمانی مرتبط با آن‌ها : درخواست‌های ثبت‌شده در فاز بین‌المللی،باعث می‌شود برای متقاضی یک بازه زمانی مشخص برای استفاده از این تسهیلات در نظر گرفته شود و پس از پایان مهلت، درخواست‌های بین‌المللی در هر یک از کشورهای مدنظر مخترع، تاثیری دیگر ندارد. محدودیت زمانی برای ورود به فاز ملی، ۳۰ ماه از تاریخ «Priority Date» است که بر اساس اولویت ادعاهای پرونده درخواست بین‌المللی است. در صورت وجود نداشتن همچنین ادعایی، تاریخ ثبت به‌عنوان آغاز مهلت زمانی ۳۰ ماهه در نظر گرفته میشود. نکته: در برخی موارد، ناسازگاری ماده قانونی اصلاحی «PCT» و دستورالعمل‌های ملی، باعث میشود که محدوده زمانی مذکور ۲۰ ماه شود. اولویت ادعا «Claim Priority» در یک پرونده ثبت اختراع = تاریخ ثبت اولیه در یکی از دفاتر ملی یا منطقه‌ای .( متقاضیان ثبت اختراع در بیش از یک کشور، ابتدا آن را در یک دفتر ملی یا منطقه‌ای ثبت میکند بعد در یک بازه زمانی یک ساله نسبت به ثبت بین‌المللی آن ذیل معاهده «PCT» اقدام می‌کنند.) نکته خیلی خیلی مهم این است که برای ثبت PCT ایرانی ها 90 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است!!
40با ثبت اختراع چگونه بورسیه تحصیلی بگیرم؟
راه اول این است که در بانک های اطلاعاتی دنیا بگردید و ببینید در زمینه اختراع یا طرحتان کدام دانشگاه ها و استاد ها کار میکنند و انهارا پیدا کنید وارتباط بگیرید و خود را به استاد معرفی کنید. راه دوم : در سایت دانشگاه ها چند قسمت وجود دارد از جمله اینترپرینپشیت و استارتاپ و innovation که ایده و اختراعتان را در فرمتی به دانشگاه میفرستید و اگر دانشگاه از ایده شما خوشش امد و در راستای اهدافش بود شما را میپذیرد. راه سوم این است که در قسمتRESEARCH ایده های دانشگاه را پیدا میکنید و اگر زمینه کاری شما با یکی از این ایده ها هماهنگ بود با استاد وارد مذاکره میشوید و اختراع و ایده خود را به او میگویید و وقتی از ایده شما خوشش اومد ، شما را میپذیرد و دعوت نامه در اختیارتان میدهد.
41آیا با ثبت اختراع میشود از سربازی معاف شد؟
تنها با ثبت اختراع نمیشود معاف شد! که در لینک زیر درباره ی آن توضیح داده شده است: http://daneshbonyan.isti.ir/%D8%AA%D8%B3%D9%87%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7
42آیا بدون ثبت اختراع امکان ورود به دانشگاه ها ، آن هم بدون کنکور است؟
باید در جشنواره های دانشگاه ها یا جشنواره خوارزمی مقام بیاورید که در کل 15 درصد امتیاز دارد.شرایط ورود در سایت جشنواره خوارزمی اورده شده است.
43چگونه میشود جز استعدادهای درخشان بنیاد ملی نخبگان شد؟
اگر در جشنواره بنیاد ملی نخبگان امتیاز بگیرید جز استعداد های درخشان بنیاد میشوید . امتیاز بنیاد را در اینترنت سرچ کنید: امتیاز هایی که به استعداد های درخشان تعلق میگیرد.
44 فقط حضور در جشنواره ها برای گرفتن سهمیه کنکور کافی است یا حتما باید مقام بیاوریم؟
حتما باید مقام بیاورید و مقام اول یا دوم یا سوم را کسب کنید و در سند هم 45 درصد حداقل مالکیت داشته باشید و برای کنکور ارشد و دکتری کسانی که عضو استعداد های درخشان بنیاد ملی نخبگان هستند میتوانند از این امتیاز استفاده کنند که کنکور ندهند و مصاحبه شوند.
45نامه ساپورت را از چه سازمان هایی باید دریافت کرد؟
1- ونچر کاپیتال venture capital به دنبال ایده‌ای میگردد که توانایی تولید چند میلیون دلار را داشته باشد و در حال حاضر هم چند صد هزار دلاری فروش دارد( آنها به دنبال ایده های هستند که مراحل رشد اولیه را سپری کرده باشند) 2- انجل اینوستر سرمایه گذاران شخصی یا شرکت های متوسطی هستند که روی ایده های شما سرمایه گذاری می کنند. 3- انکاباتور انکوبارتورها با نظارت بر روند رشد ابتدایی شرکت ها را مورد بررسی قرار می دهند و با دریافت مبلغی شما را برای ورود به بازار کارآماده می کنند.
46شرایط متقاضی ویزای استارت آپ کانادا
1- داشتن مدرک آیلتس ۵ 2-نامه ساپورت 3-حداقل یک سال تحصیل دانشگاهی 4-نداشتن سوء پیشینه و مشکل پزشکی 5- توان ساپورت مالی خودتان حداقل تا 6 ماه
47
48

لینک های مفید در مورد ایده

من ایده ندارم چطور ایده پیدا کنم؟ اینجا کلیک کنید


ایده توی زندگیت چقدر تاثیر داره؟ اینجا کلیک کنید


ایده های پولساز را از کجا پیدا کنم؟ اینجا را کلیک کنید


این که ایده ندارم چه کار کنم ؟ اینجا کلیک کنید


لینک های مفید در مورد بورسیه

با ایدم چطور بورسیه بگیرم؟ افرادی که ایده ندارند می تونند بورسیه بگیرند؟ اینجا کلیک کنید


آسان‌ترین روش مهاجرت به خارج؟ اینجا کلیک کنید


چطور با ثبت اختراع وارد دانشگاه بشم؟ اینجا کلیک کنید


سر فصل های دوره بورسیه چی هست؟ اینجا کلیک کنید


لینک های مفید در مورد دوره های بالا و زیر 18 سال

ایده ندارم برای افراد بالای 18 سال چه دوره ای دارید؟ (ایده پردازی،بورسیه،ویزای کار ) اینجا کلیک کنید


برای زیر 18 سال دوره دارید؟ (ایده پردازی، خلاقیت،ثبت اختراع،جشنواره خوارزمی،فارابی و...) اینجا کلیک کنید

لینک های مفید درمورد دوره های ما

اگر پکیج های ما را ببینید چه تاثیری در زندگی شما داره و چه چیزی یاد میگیرید؟ اینجا کلیک کنید


چرا باید آموزش های ما را ببینند چه کمکی به شما می کنه؟ اینجا کلیک کنید

لینک مفید بارگذاری فروش اختراع در سایت مجموعه

آیا شما به فروش اختراع کمک می کنید؟ بله لطفا اختراع و ایده خود را روی سایت ما بارگذاری کنید.

لینک های مفید در مورد فروش اختراع


نیم ساعت اموزش رایگان فروش ایده و اختراع . اینجا کلیک کنید


اختراع با چه قیمتی به فروش میرسه. اینجا کلیک کنید


چه مدارکی را برای تجاری سازی اماده کنم ؟چه اطلاعاتی را برای تجاری سازی باید به مشتری ارائه بدم؟ اینجا کلیک کنید


سر فصل های دوره فروش اختراع چه چیزهایی است ؟(لینک خرید) اینجا کلیک کنید

لینک های مفید در مورد جشنواره خوارزمی

چند نفر تو جشنواره خوارزمی مقام میارند؟ اینجا کلیک کنید


سهمیه کنکور برای جشنواره خوارزمی چی هست ؟من چه کار کنم؟ اینجا کلیک کنید


من میخام ایده داشته باشم و خوارزمی برم چه کار کنم؟ اینجا کلیک کنید


۱۵ درصدامتیاز کنکور از جشنواره خوارزمی بگیر. اینجا کلیک کنید


لینک های مفید در مورد ثبت اختراع

لطفا سایت ثبت اختراع ایران را برام ارسال کنید و چطور ثبت کنم ؟ اینجا کلیک کنید


توصیف اختراع چی هست؟ اینجا کلیک کنید


ادعانامه اختراع چیست؟ اینجا کلیک کنید


هزینه ثبت اختراع چقدر هست؟ اینجا کلیک کنید


فایل راهنمای ثبت اختراع روی سایت اداره اختراعات. اینجا کلیک کنید


سر فصل های دوره ثبت اختراع و خرید دوره. اینجا کلیک کنید


لینک های مفید در مورد معافیت سربازی

معافیت های سربازی از طریق ایده و اختراع. اینجا کلیک کنید


اطلاعات بیشتر برای معافیت سربازی 1. اینجا کلیک کنید


اطلاعات بیشتر برای معافیت سربازی 2.اینجا کلیک کنید


بخشی از کلاس معافیت سربازی. اینجا کلیک کنید


لینک های مفید در مورد ویزای کار از طریق ایده

راهنمای ویزای کار از طریق ایده . اینجا کلیک کنید


راهنمای بیشتر در مورد ویزای کار از طریق ایده و اختراع. اینجا کلیک کنید


سر فصل پکیج های اموزشی برای ویزای کار. اینجا کلیک کنید